Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Design Lab 2019

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας μορφής του Design Lab, αποτελεί αποτελεί η στόχευση σε περαιτέρω Ενημέρωση / Εκπαίδευση / Κατάρτιση των επαγγελματιών επισκεπτών του. Για το λόγο αυτό θα ενταχθούν για πρώτη φορά στο περιεχόμενο της έκθεσης 2 νέες ενότητες, τα Advanced Workshops και τα Training Labs. 

ADVANCED WORKSHOPS
Τα Advanced Workshops του Design Lab στοχεύουν στην αναβαθμισμένη κατάρτιση και εκπαίδευση των επισκεπτών του Design Lab, πάνω σε σημαντικά ζητήματα και τάσεις του Αρχιτεκτονικού και Κατασκευαστικού τομέα, και η θεματολογία τους επιλέγεται από τη διοίκηση της διοργάνωσης για διασφάλιση του υψηλού επιπέδου.

Ομιλητές των Advanced Workshops θα είναι επαγγελματίες του κλάδου με αποδεδειγμένο Know How το οποίο και θα μοιραστούν με τους attendees των workshops.

TRAINING LABS
Εκτός από τα συνεδριακού τύπου εξειδικευμένα workshops της διοργάνωσης, στους ειδικούς χώρους των κλειστών Training Labs προγραμματίζονται μια σειρά από Επιδείξεις Εφαρμογής Υλικών, Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Προδιαγραφών και Χρήσης Προϊόντων, Μέθοδοι Εγκατάστασης κοκ.

Η συμμετοχή Αρχιτεκτόνων, Designers, Κατασκευαστών κοκ στα Training Labs θα είναι εντελώς δωρεάν και αποτελεί το ξεκίνημα μιας συστηματικής προσπάθειας του Design Lab που αποβλέπει
στην παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.

 

Πληροφορίες Συμμετοχής στα Training Labs

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters