Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Design Lab 2019

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΗΣ ΣΤΟ DESIGN LAB

 


Θέλετε να συμμετέχετε ως εκθέτης στο Design Lab 2019;

Η συμμετοχή είναι απλή. Επιλέξτε το καλύτερο (ή τα καλύτερα) από πλευράς Καινοτομίας, Χρηστικότητας ή Value for Money από τα προϊόντα σας (ή τις υπηρεσίες που παρέχετε), και ελάτε να το (ή τα) παρουσιάσετε.

Στόχος δεν είναι μια γενική εταιρική παρουσία, αλλά η εστίαση στο προϊόν ή την υπηρεσία. Επομένως, δεν προβλέπεται η κατασκευή περιπτέρου. Πώς λοιπόν μπορεί κανείς να λάβει μέρος; Προτείνουμε 2 τρόπους:

 

  1. Δημιουργήστε κάποιο installation, κάποια εφαρμογή (ή οτιδήποτε άλλο ευφάνταστο) με το προϊόν (ή τα προϊόντα) που θέλετε να παρουσιάσετε και επιλέξτε τον κατάλληλο χώρο για τη συμμετοχή σας. Όπως μπορείτε να δείτε και από το Σχεδιάγραμμα Χώρων και Περιπτέρων που συμπεριλαμβάνεται, ο χώρος του Μπάγκειου περιλαμβάνει κάποια δωμάτια -μπορείτε να ενοικιάσετε ένα δωμάτιο για τη συμμετοχή σας, ή να μοιραστείτε ένα δωμάτιο με κάποια/ες ακόμη εταιρεία/ες, δημιουργώντας ένα εν δυνάμει δίκτυο παροχής ολιστικών λύσεων στον τομέα που δραστηριοποιείστε! 

 

  1. Όπως είναι γνωστό και από τις προηγούμενες διοργανώσεις του Design Lab, η διοργανώτρια εταιρεία θέτει στη διάθεσή σας μια σειρά από εκθεσιακά στοιχεία (πάγκους, stands/καβαλέτα και διαχωριστικά) με τη χρήση των οποίων μπορείτε να συμμετάσχετε, προβάλλοντας έτσι το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι ίδιος: δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο από το να επιλέξετε τα πιο καινοτόμα/ενδιαφέροντα προϊόντα σας ή τις πλέον πρωτοποριακές προτάσεις/υπηρεσίες που παρέχετε, και να (τα;) εκθέσετε, στοχεύοντας σε ενημέρωση των αρχιτεκτόνων, στο networking, στην ανταλλαγή απόψεων και οραμάτων, με λίγα λόγια στο να γίνετε μέρος μιας γιορτής με θέμα το design και τη δημιουργικότητα!

 

Κόστος συμμετοχής Επιλογής Exhibitor

  1. Για ενοικίαση ενός δωματίου (ή μέρους ενός δωματίου): 70,00/μ2 προ ΦΠΑ για το ενοίκιο του απαιτούμενου χώρου (+ € 5,00/μ2 προ ΦΠΑ για τοποθέτηση μοκέτας, εφόσον ζητηθεί).
  2. Για ενοικίαση πάγκου: € 500,00/μ2 προ ΦΠΑ για έναν πάγκο και ένα σκαμπό.

 

Πολύ σημαντική σημείωση: Σύμφωνα και με ένα από τα δημοσιεύματα για το Μπάγκειον (thatslife.gr) (https://www.thatslife.gr/culture-2/ksenodoxeio-mpagkeion-episkepsi-photos/), “Δυστυχώς, όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, είναι εμφανή τα σημάδια του χρόνου στο κτίριο, με αποκολλημένα επιχρίσματα από τους σοβάδες και άλλα στοιχεία εγκατάλειψης, ακόμη κι έτσι όμως το Μπάγκειον παραμένει ένα κτίριο που μέσα του κρύβει τεράστια ιστορία, την οποία μπορεί πολύ έντονα να νιώσει κάποιος με μία επίσκεψη”.

Η διοργάνωση του Design Lab 2019, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, στα πλαίσια του δυνατού, για τον καλλωπισμό των χώρων -ωστόσο, πρέπει όλοι να σεβαστούμε τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Το “Μπάγκειον”, βρίσκεται μεν σε διαδικασία αποκατάστασης, αλλά η τωρινή κατάστασή του αποτελεί και μέρος της “γοητείας” του. Κατά συνέπεια, πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για τις ιδιαιτερότητες του χώρου. Οποιαδήποτε “παρέμβαση” θα πρέπει να έχει την έγκριση της διοργάνωσης του Design Lab 2019, η οποία με τη σειρά της θα είναι σε πλήρη συνεργασία με την ιδιοκτησία του χώρου, για τη λήψη των σχετικών εγκρίσεων.

 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters