Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Design Lab 2019

 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας μορφής του Design Lab, αποτελεί αποτελεί η στόχευση σε περαιτέρω Ενημέρωση / Εκπαίδευση / Κατάρτιση των επαγγελματιών επισκεπτών του. Για το λόγο αυτό θα ενταχθούν στο περιεχόμενο της έκθεσης 2 νέες ενότητες, τα Workshops και τα Lectures.

 

WORKSHOPS


Στα workshops θα εξεταστούν δημιουργικά-σχεδιαστικά θέματα. Επιφανείς δημιουργοί του industrial και του interior design θα εμπνεύσουν και θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες στον σχεδιασμό νέων προϊόντων, τα οποία θα παραχθούν σε κλίμακα 1:1 κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Κύριος στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να δημιουργήσουν πρωτότυπα σχέδια, μέσα από πρωτογενή έρευνα, επίπλων, φωτιστικών, διακοσμητικών, χρηστικών αντικειμένων κ.α., ερμηνεύοντας δημιουργικά το παρελθόν και
σχεδιάζοντας για το μέλλον, αλλά και να έρθουν οι νέοι σχεδιαστές σε επαφή με σημαντικούς επιχειρηματίες και εν δυνάμει μελλοντικούς συνεργάτες τους.

Ομιλητές των Workshops θα είναι επαγγελματίες του κλάδου με αποδεδειγμένο Know How το οποίο και θα μοιραστούν με τους attendees των workshops.

 

 

LECTURES


Στην ενότητα των διαλέξεων, θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις και συζητήσεις από καθηγητές ιδιωτικών και δημόσιων σχολών εφαρμοσμένων τεχνών, εκπροσώπους φορέων και άλλους για θέματα που αφορούν τον χώρο του design. Επίσης, θα μιλήσουν Έλληνες και ξένοι δημιουργοί, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τις νέες τάσεις που επικρατούν σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Η συμμετοχή Αρχιτεκτόνων, Designers, Κατασκευαστών κοκ στις διαλέξεις και τα Workshops θα είναι εντελώς δωρεάν και αποτελεί το ξεκίνημα μιας συστηματικής προσπάθειας του Design Lab που αποβλέπει
στην παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×