Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Design Lab 2019

 

A B O U T

 


 

Το Design Lab είναι ο μακροβιότερος εκθεσιακός / φεστιβαλικός θεσμός που δραστηριοποιείται στον χώρο του Interior και Industrial Design. Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η ομάδα του Design Lab από τις δεκατρείς συνολικά επιτυχημένες διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα, με αφετηρία το 2009 (9 στην Αθήνα, 2 στη Θεσσαλονίκη και 2 στην Κύπρο), της δίνει την αυτοπεποίθηση και την έμπνευση που είναι
απαραίτητες για να δει το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση, ώστε η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το 2019 να ταράξει τα νερά στον χώρο του design, φέρνοντας έναν ανανεωτικό άνεμο, που τόσο αναγκαίος είναι.

 

Η δημιουργική ομάδα του Design Lab, αναλύοντας και ερμηνεύοντας τα νέα δεδομένα της εποχής -μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και σπατάλη δυνάμεων- διοργανώνει την εκδήλωση “Design Lab 2019”, επικεντρώνοντας τις δυνάμεις της στην παρουσίαση όλου του πλέγματος των θεμάτων που αφορούν το design σήμερα στην Ελλάδα. Με στόχο μια σειρά από πειστικές απαντήσεις στα σημαντικά ερωτήματα που τίθενται, το Design Lab 2019 οραματίζεται μια εκδήλωση που θα φέρει κοντά όλους τους συντελεστές του χώρου: Αρχιτέκτονες, Designers, Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές Εφαρμοσμένων Τεχνών, Φοιτητές, Εταιρείες Υλικών, Επίπλων και Αντικειμένων Design, καθώς και τους Κατασκευαστές και φυσικά όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του design. Θέτοντας θεωρητικά αλλά και πρακτικά θέματα, στόχος της δημιουργικής ομάδας του Design Lab, θα είναι η σύμπραξη δυνάμεων και ο ουσιαστικός διάλογος όλων των εμπλεκομένων, για μια ολιστική προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν τον χώρο του design.

 

 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters