Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Καινοτόμα υλικά στα Material Awards του Design Lab 2014!

back to all news Καινοτόμα υλικά στα Material Awards του Design Lab 2014!
Author: Design Lab
Published:

Το Design Lab, η μεγαλύτερη έκθεση Αρχιτεκτονικής και Interior Design στην Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα για την έκτη της διοργάνωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην “Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων από τις 26 - 28 Απριλίου, 2014.

Η διαδραστική παράλληλη εκδήλωση Material Awards έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον και η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει ορισμένα από τα πιο πρωτοποριακά και καινοτόμα υλικά της Ελληνικής αγοράς.

   

   

   

   

Ανακαλύψτε όλα τα υλικά και προτάσεις των Material Awards, εγγραφείτε σαν Design Voter και ψηφίστε αυτά που ξεχωρίζετε στις κατηγορίες ΚαινοτομίαΧρηστικότητα και Value for Money

Από τους Design Voters θα επιλεγούν με κλήρωση 3, στους οποίους θα δοθεί συγκεκριμένη ποσότητα από ένα από τα βραβευμένα υλικά, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν σε κάποια κατασκευή/installation που θα εκτεθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων διοργανώσεων της διοργανώτριας εταιρείας Demand ΜΕΠΕ (Ιδανική Ανακαίνιση, 100% Hotel Show 2015, Design Lab 2015).

Εκτός από τους 3 Σχεδιαστές που θα επιλεγούν μέσω κλήρωσης, όλοι οι Design Voters θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν συγκεκριμένες προτάσεις (σχέδια) εφαρμογής των υλικών που θα επιλέξουν. Οι προτάσεις αυτές θα παρουσιαστούν σε όποια από τις επόμενες εκθέσεις της διοργανώτριας εταιρείας αξιολογηθεί ότι ταιριάζουν (Ιδανική Ανακαίνιση, 100% Hotel Show 2015, Design Lab 2015), είτε ως σχέδια, είτε μέσω κάποιας κατασκευής/installation. 

 

 

τόμα υλικά στα Material Awards του Design Lab 2014!Καινοτόμα υλικά στα Material Awards του Design Lab 2014!

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×