Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Workshop με θέμα «prodActivities: Design Methodologies for the Design Process»

back to all news Workshop με θέμα «prodActivities: Design Methodologies for the Design Process»
Author: Design Lab
Published:

Ημερομηνία: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 (Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί)
Ώρα: 16.00 
Διάρκεια Workshop: 120'


Curators:
Δρ Παναγιώτης Κυράτσης, Αναπληρωτής Καθηγητής
Αθανάσιος Μανάβης, MBA
Εύα Δήμου, M.Sc.


* Η παρακολούθηση του workshop είναι δωρεάν.
* Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η βασική δομή του σεμιναρίου συντίθεται από δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δημιουργία νέων ιδεών, με βάση τις καταναλωτικές ανάγκες των χρηστών και την οπτικοποίηση αυτών των ιδεών. Επίσης, θα γίνει αναφορά σε δημιουργικές μεθοδολογίες ανάπτυξης ιδεών, σε μοντέρνες διαδικασίες ανάπτυξης προϊόντων και σε συγκεκριμένες μελέτες περίπτωσης επιτυχημένων προϊόντων.
 
Οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν σε ομάδες και με βάση τη δομή των δημιουργικών ασκήσεων, θα παρουσιάσουν τις πρωτότυπες ιδέες τους με τη βοήθεια σκίτσων. Επίσης θα έρθουν σε επαφή με τη διαδικασία σχεδιασμού γνωστών προϊόντων από καταξιωμένους σχεδιαστές. Οι δημιουργικές ασκήσεις εντάσσονται στις ενότητες: Design Thinking, Concept Design, Gamification. Τα απαραίτητα χαρτικά είδη για την εκτέλεση των ασκήσεων θα διατεθούν από τους διοργανωτές.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή και να αναγνωρίζουν όλα τα επιμέρους βήματα που συνθέτουν τη σχεδιαστική διαδικασία ενός προϊόντος που φέρει χαρακτηριστικά πρωτοτυπίας και καινοτομίας.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×