Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Το EK Mag Επιλέγει τα καλύτερα αρχιτεκτονικά έργα στα πλαίσια του Design Lab 2014

back to all news Το EK Mag Επιλέγει τα καλύτερα αρχιτεκτονικά έργα στα πλαίσια του Design Lab 2014
Author: Design Lab
Published:

To Design Lab, στα πλαίσια προετοιμασίας του Design Lab Community, υποστηρίζει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάδειξη των Ελλήνων Σχεδιαστών, προβάλλοντας αλλά και φιλοξενώντας τις σχετικές τους δράσεις στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, από τις 26-28 Απριλίου, 2014.


Το EK Mag Επιλέγει τα καλύτερα αρχιτεκτονικά έργα στα πλαίσια του Design Lab 2014

Οι Ελληνικές Κατασκευές, σε συνεργασία με το Design Lab 2014 και στα πλαίσια μιας συνεχούς προσπάθειας ανάδειξης του Ελληνικού αρχιτεκτονικού έργου, επιλέγουν τα καλύτερα εκτελεσμένα αλλά και υπό μελέτη έργα του 2013 - 2014, με σκοπό να παρουσιαστούν στα επόμενα τεύχη της έντυπης έκδοσης αλλά και στο website του EK Magazine (www.ek-mag.com).

Τα 4 καλύτερα εκτελεσμένα έργα αλλά και μία μελέτη θα παρουσιαστούν εκτενώς στα μέσα επικοινωνίας του EK Mag, προβάλλοντας το έργο των δημιουργών και στηρίζοντας τον Ελληνικό Σχεδιασμό.

Παράλληλα, το Design Lab θα υποστηρίξει επικοινωνιακά τα έργα που θα παρουσιαστούν από το  EK Mag στο πλαίσιο της παραπάνω διαδικασίας, τόσο ηλεκτρονικά, όσο και φιλοξενώντας τα (σε σχέδιο ή μακέτα) στην επόμενή του διοργάνωση.

Η υποβολή συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Design Lab 2014 στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, ενώ θα δοθεί δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής συμμετοχής μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης και για τη διάρκεια ενός μηνός. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής:
- Το registration του Δημιουργού ως επισκέπτη στο Design Lab 2014.
- Να μην έχουν δημοσιευτεί τα έργα σε άλλα μέσα επικοινωνίας, ηλεκτρονικά ή έντυπα.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×