Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Δείτε τους νικητές των Hotel Design Awards 2018, με φωτογραφίες των διακεκριμένων συμμετοχών

back to all news Δείτε τους νικητές των Hotel Design Awards 2018, με φωτογραφίες των διακεκριμένων συμμετοχών
Author: Design Lab
Published:

Οι Νικητές των Hotel Design Awards 2018 και όσα συνέβησαν στην Τελετή Απονομής του σημαντικότερου θεσμού για το ξενοδοχειακό Design.

Η πέμπτη διοργάνωση των Hotel Design Awards 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με παραπάνω από 400 σημαντικούς καλεσμένους από τον Ξενοδοχειακό και Αρχιτεκτονικό κλάδο. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Workshop Stage του 100% Hotel Show την πρώτη ημέρα της έκθεσης, με εμφανώς αναβαθμισμένο προφίλ και τις συμμετοχές να κλέβουν την παράσταση, αφού το επίπεδο ήταν υψηλότερο από κάθε άλλη φορά

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε ο Ζένιος Ζένιου των Destsetters, δίνοντας έμφαση σε μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των καταλυμάτων, τα οποία και παρουσιάστηκαν με καλαίσθητα visual graphics. Παράλληλα, ο Διοργανωτής των βραβείων αλλά και του 100% Hotel Show, κος Δημήτρης Αντωνάκος, προανήγγειλε τη νέα εποχή των Hotel Design Awards που θα ξεκινήσει από την επόμενη διοργάνωση. Τα Hotel Design Awards του 2019 επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη τόσο στο κοινό όσο και στους συμμετέχοντες, ενισχύοντας σημαντικά την παρουσία τους σε διεθνές επίπεδο. Την μεγάλη επιτυχία, όμως, των Hotel Design Awards, προσυπέγραψε και η παρουσία όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι συμμερίστηκαν τη χαρά των νικητών χειροκροτώντας τα αποτελέσματα, αφού μόνο και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελούσε εκ των πραγμάτων σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ' όλη τη διάρκεια του θεσμού.

Η βραδιά έγινε ιδιαίτερα ξεχωριστή και λόγω των διακεκριμένων απονεμητών βραβείων, από Ελλάδα και εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Daniella Fantini, CEO του οίκου Fantini Rubinetti, παρέδωσε το βραβείο Καλύτερου Boutique Style Hotel μιλώντας και για το μεγάλο έπαθλο των νικητών, που δεν είναι άλλο από το Fantini Workshop, ενώ ο Δανός Designer Johannes Torpe έκανε την απονομή για το βραβείο του Καλύτερου City Style Hotel. Τα υπόλοιπα βραβεία στις βασικές κατηγορίες απένειμαν σημαντικά στελέχη του τουρισμού, και συγκεκριμένα ο Jason Anastasinis του Travel Staytion και ο Χρήστος Γκέκας του Blue Villas Collection.

Στις ειδικές κατηγορίες, βραβεία έδωσαν η Κάλια Κωνσταντινίδου των ξενοδοχείων Vedema, Istoria & Mystique και η Μαρία Θεοφανοπούλου του GTP, οι οποίες τόνισαν την εμπιστοσύνη τους στο θεσμό από την πρώτη κιόλας χρονιά της δημιουργίας του. Από την Τελετή Απονομής δεν έλειψαν και κορυφαίοι επαγγελματίες του Αρχιτεκτονικού κλάδου, όπως η Ρία Βογιατζή από τους Elastic Architects, η Μαρία Δέδα από τους Deda Architects, ο Άγγελος Τζιγκουνάκης από το Ek magazine και ο Μανώλης Οικονόμου από το Archetype.gr. Τέλος, μέρος της τελετής αποτέλεσαν και εκπρόσωποι των χορηγών της διοργάνωσης, όπως η Βασιλική Καραδήμου από την LG η οποία απένειμε το βραβείο Καλύτερου Lobby/Foyer/Reception, αλλά και ο Μαργαρίτης Νικόλαος της εταιρείας Europa, Platinum Χορηγού της εκδήλωσης, ο οποίος απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό.

 

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι ίδιοι οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της κριτικής επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκομένων. 

Το μεγάλο event των Hotel Design Awards ολοκληρώθηκε με το VIP Opening Party στο κεντρικό Lounge της έκθεσης, όπου οι συμμετέχοντες γιόρτασαν με το κοινό την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βασικές Κατηγορίες

Ειδικές Κατηγορίες

Special Κατηγορίες

Βραβεία Περιπτέρου 2017

 

Δείτε τους νικητές των Hotel Design Awards 2018, με φωτογραφίες των διακεκριμένων συμμετοχών

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×