Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Το Design Lab στο 100% Hotel Show - MEC Παιανίας | 17 - 20 Νοεμβρίου, 2017

back to all news Το Design Lab στο 100% Hotel Show - MEC Παιανίας | 17 - 20 Νοεμβρίου, 2017
Author: Design Lab
Published:

Με την ξενοδοχειακή αγορά να αποτελεί τον σημαντικότερο επιχειρηματικό τομέα στην Ελλάδα, το Design Lab συνεργάζεται με το premium event για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού, 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας στις 17-20 Νοεμβρίου 2017 στο MEC Παιανίας, ένα μοναδικό design project για ξενοδοχεία: τα Design Case Study Rooms.

Το Design Lab, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους οργανισμούς σχετικά με το Design και την Αρχιτεκτονική, θα συνεργαστεί με τους εκθέτες του 100% Hotel Show για να παρουσιάσει ένα ειδικό section αφιερωμένο σε πραγματικά παραδείγματα χώρων, αλλά και σε εφαρμογές υπηρεσιών και προϊόντων, δημιουργώντας τα καινοτόμα Design Case Study Rooms. Τα Design Case Study Rooms θα αναδείξουν πραγματικές προτάσεις και λύσεις, δίνοντας στους επισκέπτες, ξενοδόχους και αρχιτέκτονες, ιδέες και έμπνευση.

Καθώς όμως οι ανεξάρτητοι Έλληνες Designers αποτελούν αδιαμφισβήτητα την απάντηση στο ερώτημα για το πώς οι ξενοδόχοι μπορούν να κάνουν μοναδικό το κατάλυμά τους, θα στηθεί και το 'Make Lab', ένα ειδικό αφιέρωμα στο Industrial και Auto-product Design από Έλληνες σχεδιαστές, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στους επισκέπτες του 100% Hotel Show 2017.

Σημαντική Ενημέρωση!

Λόγω του μεγάλου μεγέθους του Project που θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με το 100% Hotel Show, η επόμενη διοργάνωση του Design Lab θα λάβει νέα ημερομηνία διεξαγωγής, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Τι είναι τα Design Case Study Rooms που θα παρουσιαστούν στο επόμενο 100% Hotel Show;

Με την εφαρμογή να αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους παρουσίασης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με την ομάδα του Design Lab, προχωρά στη δημιουργία ενός καινούριου και καινοτόμου εκθεσιακού τομέα, όπου εταιρείες και επαγγελματίες θα μπορούν να παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα στους επισκέπτες της Έκθεσης. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οι εταιρείες θα έχουν την επιλογή να ενοικιάζουν χώρους συγκεκριμένης διάστασης, με στόχο να δείξουν σε εφαρμογή το προϊόν ή την υπηρεσία τους.

Τα 'Case Study Rooms', αποτελούν ένα από τα πλέον φιλόδοξα εγχειρήματα του 100% Hotel Show, καθώς για πρώτη φορά εταιρείες, θα έχουν την εκθεσιακή δυνατότητα να παρουσιάσουν απτά παραδείγματα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Το δυναμικό αυτό νέο section θεωρείται από τα πλέον επιδραστικά για τον ξενοδόχο, καθώς θα του παρέχει τη δυνατότητα να:

  1. Κατανοήσει καλύτερα την εφαρμογή και τα οφέλη που προσφέρουν οι συμμετέχουσες εταιρείες.
  2. Λάβει έτοιμες προτάσεις και λύσεις σε σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει.
  3. Συζητήσει άμεσα με τους εκπροσώπους των εταιρειών σχετικά με την προοπτική νέων συνεργασιών.

 

Ο φουτουριστικός διάδρομος που θα συνδέει τα Design Case Study Rooms

Για την κάλυψη των αναγκών παρουσίασης των 'Case Study Rooms', η έμπειρη ομάδα του Design Lab θα επιμεληθεί τη δημιουργία του ειδικού εκθεσιακού section, στο οποίο οι εταιρείες θα μπορούν να παρουσιάσουν εφαρμογές προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ έμφαση θα δοθεί σε νέες ιδέες.

Ο ειδικός εκθεσιακός τομέας των 'Case Study Rooms', προσομοιάζει σε έναν φουτουριστικό διάδρομο ξενοδοχείου, κατά μήκος του οποίου ο επισκέπτης θα βρίσκει:

  • Έτοιμα Δωμάτια
  • Τεχνοτροπίες
  • Αρχιτεκτονικές - Φωτορεαλιστικές Προτάσεις
  • Τεχνολογικές Εφαρμογές

Η εξειδικευμένη ομάδα του Design Lab, σε συνεργασία με τα στελέχη του 100% Hotel Show, θα είναι στη διάθεση των συμμετεχουσών εταιρειών για την καλύτερη δυνατή αποτύπωση και προβολή του εκάστοτε Case Study Room.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×