Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Ευκαιρίες Ανάδειξης των Ελλήνων Σχεδιαστών στο Design Lab Athens 2014

back to all news Ευκαιρίες Ανάδειξης των Ελλήνων Σχεδιαστών στο Design Lab Athens 2014
Author: Design Lab
Published:

To Design Lab, στα πλαίσια προετοιμασίας του Design Lab Community, υποστηρίζει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην ανάδειξη των Ελλήνων Σχεδιαστών, προβάλλοντας αλλά και φιλοξενώντας τις σχετικές τους δράσεις στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, από τις 26-28 Απριλίου, 2014.


H Domogroup αναζητά νέους Designers

Η Domogroup, στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της να επενδύει στην Ελληνική δημιουργικότητα, το νεωτερισμό και την καινοτομία, προσκαλεί νέους Designers και φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών, της Αρχιτεκτονικής, αλλά και σχολών Industrial και Interior Design, να καταθέσουν προτάσεις σχεδιασμού επίπλων που θα προάγουν τις έννοιες της απλότητας, της λειτουργικότητας και της οικονομίας. 

Η συμμετοχή στην παραπάνω διαδικασία θα λάβει χώρα σε δυο φάσεις:

Φάση Α’: Ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης έως το Design Lab Athens 2014

Για έτοιμα σχέδια (ή όσα μπορούν να είναι έτοιμα ώστε να κατατεθούν έως τις 21/4/2014), η σχεδιαστική ομάδα της Domogroup θα επιλέξει τις 10 καλύτερες προτάσεις, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε μεγάλο διαγωνισμό στο facebook το διάστημα 21-27/4/2014.

Τα 3 έργα που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα like θα βραβευτούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28/4 στο χώρο του Design Lab Athens 2014.

Επίσης, τα έργα αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να βγουν στην παραγωγή από το εργοστάσιο της Domogroup μετά από σχετική συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία και τους νικητές σχετικά με την αμοιβή τους.

Φάση Β’: Έναρξη νέας διαδικασίας (ενημέρωσης & αξιολόγησης) στο Design Lab Athens 2014

Οι νέοι designers που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό αλλά δεν έχουν ήδη κάτι έτοιμο, μπορούν να προσέλθουν στο περίπτερο της Domogroup στο Design Lab Athens 2014, να λάβουν το σχετικό brief και να δηλώσουν συμμετοχή για τη 2η φάση του διαγωνισμού, η οποία θα ολοκληρωθεί σε ειδική εκδήλωση που προγραμματίζει η εταιρεία για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Προβολή των επιλεγμένων σχεδίων/έργων

Τα επιλεγμένα σχέδια/έργα (τόσο της 1ης όσο και της 2ης φάσης), θα προβληθούν μέσω του επικοινωνιακού μηχανισμού του Design Lab (οικεία και συνεργαζόμενα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα), μέσω παρουσιάσεων, συνεντεύξεων κ.ο.κ.

Τέλος, τα επιλεγμένα σχέδια θα αποτελέσουν μέρος σχετικών θεματικών παρουσιάσεων για την εν λόγω κατηγορία στο μέλλον από την διοργανώτρια του Design Lab.  

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×