Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Ολοκληρώθηκε το ArchiGuide Event by Design Lab

back to all news Ολοκληρώθηκε το ArchiGuide Event by Design Lab
Author: Design Lab
Published:

Ολοκληρώθηκε το ArchiGuide Event by Design Lab

Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου | 28 - 30 Μαΐου, 2016

 

Το πρώτο ArchiGuide by Design Lab, το αποκλειστικό event για Αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του κλάδου του Design, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Οι επισκέπτες της διοργάνωσης, προερχόμενοι αποκλειστικά από τον ευρύτερο κλάδο της Αρχιτεκτονικής και του σύγχρονου Design, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σημαντικές εταιρείες υλικών & υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά ένα πανέμορφο κτήριο ιστορικής σημασίας στην Αθήνα.

 

Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Ο υπέροχος χώρος του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Πελοποννήσου αποδείχθηκε ιδανικός για τη φιλοξενία του event, αφού ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τους εκθέτες και τα προϊόντα τους. 

Τόσο στις εσωτερικές αίθουσες του Σταθμού όσο και στην αποβάθρα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους τους τα ενδεχόμενα συνεργασίας.

 

ΑΠΟΝΟΜΗ 100% HOTEL DESIGN AWARDS
Την Κυριακή 29 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των δεύτερων 100% Hotel Design Awards, τα οποία είχαν διεξαχθεί στο πλαίσιο του προηγούμενου 100% Hotel Show. Σημαντικά ξενοδοχεία και καταξιωμένοι Αρχιτέκτονες βραβεύτηκαν για τη δουλειά τους, σε μια τελετή που επιβεβαίωσε τους στενούς δεσμούς του ArchiGuide by Design Lab με τον ευρύτερο χώρο της Αρχιτεκτονικής.

 

MAKE LAB
Η βασική Παράλληλη Εκδήλωση του ArchiGuide by Design Lab, το καινοτόμο Make Lab, φιλοξένησε έργα και δημιουργίες σύγχρονων Ελλήνων σχεδιαστών, όπως Πρωτότυπα Έπιπλα, Αντικείμενα, Φωτιστικά και άλλα Προϊόντα Δημιουργικής Έμπνευσης. 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×