Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Το LoveGreece.com δίνει το παρών στο Design Lab Athens 2015

back to all news Το LoveGreece.com δίνει το παρών στο Design Lab Athens 2015
Author: Design Lab
Published:

Η ιστοσελίδα LoveGreece.com, μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη για την ενίσχυση και την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, συμμετέχει για πρώτη φορά στο Design Lab Athens 2015, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, από 15 μέχρι 17 Μαΐου.

Η σπίθα που γέννησε το LoveGreece.com ήταν η ελληνική κρίση και η ανάγκη να προβληθεί η θετική και υγιής πλευρά της χώρας μέσα από τη δουλειά Ελλήνων για τους οποίους αξίζει να είμαστε υπερήφανοι. Με το ήθος, τη συνέπεια, το ταλέντο, το όραμα και την εργατικότητά τους συνιστούν ένα πολύτιμο κεφάλαιο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, και θεωρήσαμε χρέος μας να προβάλλουμε τις προσπάθειές τους και να ενισχύσουμε τις προοπτικές εξέλιξής τους όχι μόνο εντός, αλλά κυρίως εκτός συνόρων.

Το LoveGreece.com εστιάζει σε εξαιρετικούς επιχειρηματίες και προσωπικότητες από τους χώρους της έρευνας και της καινοτομίας, των τεχνών και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ευθύνης. Στόχος του είναι να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, προκειμένου να ενισχυθεί η ζήτηση για ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες διεθνώς.

Στο πλαίσιο του Design Lab Athens 2015, το LoveGreece.com φιλοξενεί στο περίπτερό του κάποιους από τους παραγωγούς και δημιουργούς που έχουν ήδη παρουσιαστεί ή πρόκειται να παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα. Ορισμένοι από αυτούς θα είναι παρόντες στην Τεχνόπολη με τα προϊόντα και τις ιδέες τους, για μια άμεση γνωριμία με το κοινό.

Στην πρώτη αυτή συμμετοχή του σε σχετική έκθεση, το LoveGreece.com επέλεξε να εστιάσει σε προϊόντα από δυο εντελώς διαφορετικούς χώρους: από τη μια των τροφίμων και ποτών, κι από την άλλη της μόδας. Εκτός από την ποιότητα, κοινός παρονομαστής όλων είναι η ιδιαίτερη ματιά στο design, που μπορεί να έχει διάφορες εκφάνσεις – από το χειροποίητο δοχείο ενός ελαιόλαδου, μέχρι μια εντυπωσιακή πετσέτα θαλάσσης.

www.lovegreece.com, www.facebook.com/lovegreececom

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×