Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Παρουσίαση Μεθοδολογίας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού από τους LC Architects | Smart Design Elegance and the Digital craft

back to all news Παρουσίαση Μεθοδολογίας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού από τους LC Architects | Smart Design Elegance and the Digital craft
Author: Design Lab
Published:

 

Κυριακή 17 Μαΐου 2015, ώρα 19:00
Αίθουσα Δ10, Δεξαμενές Καθαρισμού
Θέμα: Smart Design Elegance and the Digital craft 

 

 

 

 

Η παρουσίαση εστιάζει στα projects του αναπτυσσόμενου γραφείου LC Architects, (LC-A), που ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική και το design, με έδρα το Λονδίνο. Θα παρουσιάσουν projects διαφόρων κλιμάκων που μέσω της φιλοσοφίας τους, πυροδότησαν την ανάπτυξη του γραφείου.
 
Πράγματι, η "ευφυής σχεδιαστική κομψότητα" περιγράφει και συνοψίζει την μεθοδολογία σχεδιασμού των LC Architects σε όλες τις κλίμακες των projects που αναλαμβάνουν. Πρόκειται για μια προσωπική οπτική και θεωρία στην οποία εμπεριέχονται και αλληλεπιδρούν, μέσω ψηφιακής σχεδιαστικής διαδικασίας, η αειφορία, λειτουργικότητα, μηχανική και οικονομία. 
 
Η αρμονική τους ισορροπία παράγει την προστιθέμενη αξία της υψηλής αισθητικής. Η αναζήτηση για ομορφιά και λειτουργικότητα σε όλα τα επίπεδα, τα οποία πραγματώνονται μέσω ψηφιακών διαδικασιών είναι αυτό που οι LC Architects ονομάζουν "ευφυή σχεδιαστική κομψότητα".
 
Ονόματα ομιλητών: Ερμής Χαλβατζής & Νατάσα Λιανού (LC-A)


Βιογραφικό: 

Ο Ερμής Χαλβατζής και η Νατάσα Λιανού είναι εγγεγραμμένοι αρχιτέκτονες ARB και RIBA, στο Ηνωμενο Βασίλειο. Τα μονοπάτια τους είναι παράλληλα αποφοιτώντας από την Architectural Association School of Architecture, MArch DRL, λαμβάνοντας μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική και την Πολεοδομία με έπαινο.

Το 2014 ίδρυσαν το γραφείο τους με έδρα το Λονδίνο, LC Architects (LC-A), με επίκεντρο την φιλοσοφία τους για "ευφυή κομψότητα". Τα projects που αναλαμβάνουν ποικίλουν σε κλίμακα και εκτείνονται από ουρανοξύστες και masterplans έως product και interior design. Έχουν βραβευθεί και έχουν εκθέσει και δώσει ομιλίες διεθνώς.

Προτού ιδρύσουν το γραφείο τους, απέκτησαν εκτενή εμπειρία από πολλαπλά έργα και σε διάφορες κλιμάκες μέσα από την πορεία τους στο γραφείο Zaha Hadid Architects, όπου ήταν στενοί συνεργάτες της Zaha Hadid, ως Senior Architects στην επίλεκτη ομάδα σχεδιασμού της. Επίσης έχουν εργαστεί στο Acconci Studio στη Νέα Υόρκη.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×