Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Η Samsung παρουσιάζει στο Design Lab Athens 2015 τη νέα SUHD TV. See More. Feel More.

back to all news Η Samsung παρουσιάζει στο Design Lab Athens 2015 τη νέα SUHD TV. See More. Feel More.
Author: Design Lab
Published:

Η Samsung παρουσιάζει στο Design Lab Athens 2015 τη νέα τηλεόραση 

SUHD TV. See More. Feel More.

Σαγηνευτικά χρώματα. Αποκαλυπτική φωτεινότητα. Εντονότερη αντίθεση.

 

Η τηλεόραση όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

H Samsung φέρνει για μια ακόμη φορά την επανάσταση με τη νέα SUHD TV, η οποία ξεπερνάει με κάθε τρόπο ότι έχετε φανταστεί για μία premium τηλεόραση.  Η ολοκαίνουρια SUHD TV της Samsung πρωτοπορεί και προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης καινοτομώντας με κάθε τρόπο. Η συγκλονιστική ποιότητα εικόνας της, θα σας συναρπάσει με την εντυπωσιακή φωτεινότητα, τα σαγηνευτικά χρώματα και την πρωτοφανή UHD λεπτομέρεια, όλα αποτέλεσμα της νέας τεχνολογίας οθόνης της Samsung πλαισιωμένη με κομψό, κυρτό σχεδιασμό και εύκολη συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές.

Η Samsung SUHD TV έρχεται για να προκαλέσει τις αισθήσεις σας, να εξάψει τη φαντασία σας ξεπερνώντας τα όρια του δυνατού με προσφέροντας πρωτοφανή ποιότητα εικόνας και ήχου για απόλυτη εμπειρία θέασης.

SUHD για εντυπωσιακή εικόνα

Εντυπωσιακή εικόνα με το μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων που υπήρξε ποτέ. Γοητευτείτε από την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας της Samsung SUHD TV. Με την καινούρια τεχνολογία Nano Cryοal Color, μπορείτε να απολαύσετε λαμπερά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση όπως δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Ανακαλύψτε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται στην Ultra High Definition τηλεόραση της Samsung. Με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις τηλεοράσεις Full HD, δε θα χάσετε ούτε μια λεπτομέρεια. Η προηγμένη τεχνολογία οθόνης της Samsung βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας σε επίπεδα UHD για να προσφέρει ζωντανές και πλούσιες εικόνες στην UHD TV σας.

SUHD για εμπειρία που αγκαλιάζει τις αισθήσεις

Η μοντέρνα κυρτή οθόνη που περιβάλλει τις αισθήσεις σας θα σας οδηγήσει στο βάθος της δράσης και θα ενισχύσει την εμπειρία θέασης με κάθε τρόπο. Η κατάλληλη κυρτότητα της οθόνης βελτιώνει τη γωνία θέασης και προσφέρει εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια και λεπτομέρεια ανεξάρτητα από το πού κάθεστε.  

Σε συνδυασμό με τον κυρτό σχεδιασμό, η τεχνολογία  Auto Depth Enhancer της Samsung προσδίδει μεγαλύτερη αίσθηση του βάθους της εικόνας μέσω των διαφορετικών επιπέδων ενίσχυσης της αντίθεσης (contrast) στο περιεχόμενο. Αφύπνιση των αισθήσεων σας και καθηλωτική εμπειρία θέασης χάρη στην εκπληκτική οθόνη της Samsung.

SUHD για SMART & Εύκολη πλοήγηση

Οι Samsung Smart TV σχεδιάστηκαν για να σας προσφέρουν αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, με ελληνικές γνωστές εφαρμογές που προσφέρουν περιεχόμενο για ψυχαγωγία και ενημέρωση. Ο καθένας θα βρει την εφαρμογή που ταιριάζει στις δικές του προτιμήσεις, από  κινηματογραφικές ταινίες, αθλητικά, μαγειρική μέχρι fitness και πλούσια ειδησεογραφία.

Η επικοινωνία μεταξύ των φορητών συσκευών και της τηλεόρασης είναι πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενο της τηλεόρασης σε κάποια φορητή συσκευή και να αλλάζετε την πηγή προβολής μεταξύ τους με ένα απλό κλικ. Η ρύθμιση της σύνδεσης είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα άμεσο.

Ανακαλύψτε την ολοκαίνουρια SUHD TV της SAMSUNG

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×