Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Η Samsung παρουσιάζει στο Design Lab Athens 2015 το Gear VR Innovator Edition για το Galaxy S6

back to all news Η Samsung παρουσιάζει στο Design Lab Athens 2015 το Gear VR Innovator Edition για το Galaxy S6
Author: Design Lab
Published:

Γνωρίστε τον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας

 

Η παρακολούθηση βίντεο αναβαθμίζεται σε ένα εντελώς νέο και ελκυστικό επίπεδο με το Gear VR Innovator Edition για το Galaxy S6. Το Gear VR αποτελεί μία προηγμένη μάσκα εικονικής πραγματικότητας που σας καθηλώνει  και σας χαρίζει μια εμπειρία θέασης 360 μοιρών που θυμίζει κινηματογράφο. Απολαύστε ζωντανές και ζωηρές εικόνες χάρη στην υψηλή ανάλυση και τη μεγαλύτερη πυκνότητα pixel που διαθέτει το Galaxy S6


Δείτε και δοκιμάστε το Gear VR Innovator Edition για το Galaxy S6 στο πλαίσιο του Design Lab Athens 2015, 15-17 Μαΐου 2015, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 


Touchpad για εύκολο χειρισμό

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα βρείτε τη μέση του touchpad όταν χρησιμοποιείτε το Gear VR Innovator Edition για το S6. Ένα πιο βαθύ touchpad με ανάγλυφο κέντρο που παρέχει φιλικό χειρισμό για πιο εύκολη διαδραστική εμπειρία

Εξαιρετική εφαρμογή

Το Gear VR Innovator Edition για το S6 εφαρμόζει εξαιρετικά άνετα, καθιστώντας το ιδανικό για πολύωρη χρήση. Ο εργονομικός ιμάντας κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος της συσκευής στο κεφάλι σας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση.

Μεγαλύτερος χρόνος χρήσης

Το Gear VR Innovator Edition για το S6 διαθέτει μια θύρα Micro-USB και μπορεί να τροφοδοτηθεί με ρεύμα απευθείας μέσω ενός εξωτερικού φορτιστή. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας βίντεο, ταινίες και παιχνίδια με το Gear VR Innovator Edition.


 

Περιεχόμενο Gear VR

Το Gear VR Innovator Edition για το S6 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εκπληκτικού περιεχομένου, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για το VR –και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Oculus Store, Oculus Cinema, VR Game και Oculus 360 Videos.

Oculus Store: περιεχόμενο μέσα από το κατάστημα της Oculus το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με την χρήση του Gear VR και χειριστηρίου αφής.

Oculus Cinema: επίσημη εφαρμογή της Oculus θα γίνει το δικό σας προσωπικό σινεμά εικονικής πραγματικότητας. Παρακολουθήστε τρέιλερ, αποσπάσματα από φιλμ, καθώς και τα δικά σας αρχεία ταινιών. Επιλέξτε μέσα από μια ποικιλία συναρπαστικών ρυθμίσεων θέασης, όπως οικιακό κινηματογράφο ή ακόμα και σινεμά multiplex.

VR Game: το παιχνίδι περνά σε ένα νέο επίπεδο εικονικής πραγματικότητας. Το Gear VR παρακολουθεί την κίνηση του κεφαλιού σας και προβάλει εικόνα που σας κάνει να νιώθετε ότι όντως βρίσκεστε μέσα στο αγαπημένο σας παιχνίδι.

Oculus 360 videos: H εφαρμογή 360 videos θα σας μεταφέρει σε θαυμάσια τοπία, τόσο αληθινά όσο και φανταστικά. Απογειωθείτε σε μια πτήση με ελικόπτερο που κόβει την ανάσα, κάντε μια στάση σε έναν φουτουριστικό αθλητικό στίβο ή ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο!

 

Περισσότερες πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της SAMSUNG

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×