Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα
BOOTH NUMBER: Αίθουσα Παραμονής 1
  • Εταιρεία: al2
  • Website: www.al2.gr
  • Email: info@al2.gr
  • Τηλέφωνο: 210/5575658
  • Τοποθεσία: Θέση Φάκα, Ασπρόπυργος, 19300
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αλεξόπουλος Μάνος
  • Θέση: CEO

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, έχουμε εύκολη και ανοιχτή πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά και αναρωτόμαστε που βρίσκεται η ποιότητα, ποιοι είναι οι παράγοντες που την καθορίζουνε, ποια είναι τα προϊόντα που ξεχωρίζουν για το υψηλό ποιοτικό τους επίπεδο?

Η al2 θέλει να είναι μια απόλυτη απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα και ένα ικανό brand να προφέρει στο διεθνή κοινό, ένα επιπλο υψηλών προδιαγραφών και μοναδικό.

Μια αξιόλογη και πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής με πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές, και συμμετοχή στελεχών με έμπειρη και μελετημένη αντίληψη πάνω στις διεθνείς αγορες, συνθέτουν το σημερνό υπέροχο σχήμα al2.

Καμία διαπραγμάτευση, κανένας συμβιβασμός!

Νιώσαμε την ανάγκη να ξανασκεφτούμε το επιπλο, να ξαναμελετήσουμε τη χρήση για την οποία προδιαγράφεται, να ξαναεξετασουμε το κοινωνικό περιβάλλον για το οποίο προορίζεται.

Θέλαμε να ξανασκεφτούμε το κατασκευαστικό υλικό του, τον βαθμό ασφαλείας που παρέχει, να εξαντλήσουμε τις λειτουργικές του δυνατότητες και να  καλυτερεύσουμε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα του.

Πιστεύουμε στο design! Οχι σαν αμφίβολο μακιγιάζ του προϊόντος αλλά σαν στοχευμενη έρευνα και καθημερνή έκφραση ενός συναισθήματος και ενός πάθους.

Είναι αυτά συμπτώματα μιας καλλιτεχνικής ανησυχίας που μας βάζει καθημερινά σε επαφή  με τον κόσμο της δημιουργίας.

Είμαστε πεπεισμένοι οτι κάθε επαφή με τον κόσμο του design θα συμβάλλει στην ωρίμανση μιας ατομικής κριτικής άποψης και τελικά συμμετοχής στην προσπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

al2 δημιουργεί για τον άνθρωπο θετικά…»

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Mobius 001

Το τραπέζι Mobius σε σχεδιασμό του Σωτήρη Λάζου παρουσιάστηκε φέτος στο salone del mobile του Μιλάνου όπου και απέσπασε άριστες κριτικές. Η πολύ λεπτή (παρότι μασίφ )επιφάνειά του, οι ιδιαίτερες οργανικές του φόρμες σε όλες του τις λεπτομέρειες και η αρμονική συνύπαρξη του ξύλου με το μέταλλο, το καθιστά ένα πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά τραπέζι. Διατίθεται σε πολλά χρώματα και διαστάσεις.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×