Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα
BOOTH NUMBER: Πλατφόρμα 10
  • Εταιρεία: Vokos 16
  • Website: www.vokos.gr
  • Email: d.mentakis@vokos.gr
  • Τηλέφωνο: 210/8074080
  • Τοποθεσία: 16ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Κηφισιά
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μεντάκης Δημήτρης
  • Θέση: Architects and projects dpt. manager

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εταιρεία Βώκος δραστηριοποιείται στο χώρο των κεραμικών δομικών προϊόντων και των ειδών υγιεινής και κρουνοποιίας για τέσσερις συνεχόμενες γενιές.

Το 2012 εν μέσω των σύγχρονων εξελίξεων και ανακατατάξεων,  δημιουργήσαμε το νέο ιδιόκτητο εκθεσιακό μας χώρο στην Κηφισιά  στον παράδρομο της Εθνικής Οδού. Σε ένα χώρο με βιομηχανικό ύφος εκθέτουμε τα προϊόντα και προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας σε αυτούς που αναζητούν υλικά φυσικά, ιδιαίτερα, τεχνολογικά προηγμένα αλλά και κορυφαία παραδείγματα του σύγχρονου  industrial design. Υλικά τόσο από μικρές high end εταιρίες υψηλής εξειδίκευσης και αισθητικών προδιαγραφών, όσο και από τεχνολογικούς κολοσσούς, leaders στην καινοτομία και την παγκόσμια αγορά πλακιδίων, υλικών επενδύσεων και shower systems.

Για την πιο εξειδικευμένη και αποτελεσματική συνεργασία με τους επαγγελματίες στο χώρο των κατασκευών, έχουμε συστήσει ειδικό τμήμα και έχουμε διαμορφώσει ειδικό studio για αρχιτέκτονες, interior designers και εταιρίες κατασκευών, που αναλαμβάνει την διεκπεραίωση έργων κάθε κλίμακας, από μεμονωμένες ιδιωτικές κατοικίες μέχρι μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών και πολυτελή  ξενοδοχεία. Η υψηλή εξειδίκευση και η ευρεία γνώση των ιδιαιτεροτήτων κάθε υλικού μας έχει οδηγήσει στην επιτυχημένη ολοκλήρωση πολλών έργων με ιδιαίτερες τεχνικές αλλά και αισθητικές απαιτήσεις.

Ό,τι και αν έχετε στο νου σας, πλακάκια cottoζωγραφισμέναπαλαιωμέναπαραδοσιακά ή πλακάκια μεγάλων διαστάσεων, ψηφίδεςπατητές τσιμεντοκονίες ή ρητινούχα δάπεδα και τοίχους, εντοιχισμένες μπαταρίες, συστήματα ντους, έπιπλα μπάνιουκαμπίνες μπάνιου και απεριόριστες ειδικές κατασκευές θεωρούμε ότι αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας και να μας επισκεφτείτε.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

STUCCO ITALIANO –Πατητή Τσιμεντοκονία

Η Ιταλική καλλιτεχνική παράδοση σε μοντέρνα εκδοχή. Εξειδικευμένες τεχνοτροπίες και φινιρίσματα που διακοσμούν εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες τοίχων, όπως to tadelact ή το intonachino με τεράστια ποικιλία εφέ, φτιαγμένες με υλικά απαλλαγμένα από χημικές ουσίες. Οι παλιές, παραδοσιακές συνταγές που με την χρήση φυσικών ορυκτών προϊόντων δημιουργούν υλικά με οικολογικό προφίλ και φιλικά προς το περιβάλλον, επανέρχονται δημιουργώντας μια γκάμα με φινιρίσματα άψογης αισθητικής με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες.

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×