Το Design Lab στο Μπάγκειον | 11-13 Μαΐου 2019 | Πλατεία Ομονοίας, Αθήνα

Η κορυφαία έκθεση για Αρχιτέκτονες, το Design Lab, επανέρχεται δυναμικότερη από ποτέ! - MEC Παιανίας | 20 - 22 Μαΐου, 2017 -

back to all news Η κορυφαία έκθεση για Αρχιτέκτονες, το Design Lab, επανέρχεται δυναμικότερη από ποτέ! - MEC Παιανίας | 20 - 22 Μαΐου, 2017 -
Author: Design Lab
Published:

To Design Lab επανέρχεται στις 20-22 Μαΐου δυναμικότερο από ποτέ, επιλέγοντας για τη διεξαγωγή του ένα από τα γνωστότερα εκθεσιακά κέντρα, το MEC Παιανίας, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του Θεσμού.

Από την πρώτη του κιόλας διοργάνωση, το Design Lab αναδείχθηκε ως το σημαντικότερο event για την Αρχιτεκτονική και το Design, αποτελώντας ταυτόχρονα σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και μια μοναδική πλατφόρμα ανάδειξης της δημιουργικότητας και των νέων τάσεων.

Με κύριους επισκέπτες Αρχιτέκτονες και Designers όλου του φάσματος, το Design Lab εξελίχθηκε στην πορεία του χρόνου σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς την εκάστοτε χρονική περίοδο, συλλέγοντας εμπειρία και γνώση για τη δημιουργία του κορυφαίου Εκθεσιακού Event αφιερωμένου στην Αρχιτεκτονική και το Design.

To Design Lab επανέρχεται στις 20-22 Μαΐου δυναμικότερο από ποτέ, επιλέγοντας για τη διεξαγωγή του ένα από τα γνωστότερα εκθεσιακά κέντρα, το MEC Παιανίας, σηματοδοτώντας έτσι τη νέα εποχή του Θεσμού: 

  • Θέτει τις βάσεις για την εξέλιξή του, πλέον, ως μια αυστηρά Επαγγελματική Έκθεση για Αρχιτέκτονες, Designers και Τεχνικά Γραφεία. 
  • Στοχεύει όχι μόνο στην παρουσίαση υλικών, προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και στην κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών καθώς και στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.

Η νέα εκθεσιακή μορφή του Design Lab, βάζει στο επίκεντρο την εξειδίκευση, την ενημέρωση και την εκπαίδευση, παρουσιάζοντας το νέο concept σε τρεις βασικούς άξονες:


1. EXHIBITION ZONE


Αποτελεί το βασικό κομμάτι της Έκθεσης, όπου μερικές από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, της Κατασκευής και του Design έρχονται να παρουσιάσουν Υλικά, Προϊόντα, Υπηρεσίες και Ολοκληρωμένες Λύσεις οι οποίες απευθύνονται σε Αρχιτέκτονες, Interior και Industrial Designers, Μηχανικούς και Επαγγελματίες από το χώρο της Κατασκευής.



2. SPECIAL ZONES


Το πρώτο special segment, "Design Furniture" παρουσιάζει έπιπλα, μέσω ενός ιδιαίτερου εκθεσιακού set up, που στόχο έχει να αναδείξει τις νέες τάσεις αλλά και τις διακοσμητικές προτάσεις της εκάστοτε εταιρείας, και να οδηγήσει σε νέες στοχευμένες συνεργασίες μεταξύ επισκεπτών και εκθετών. Το δεύτερο special segment, "Make Lab" δίνει έμφαση στην προώθηση Ελλήνων Designers που ασχολούνται με το Industrial ή το Autoproduct Design, και παρουσιάζει μια ξεχωριστή συλλογή με Design Products που έρχονται να αναδείξουν τη δυναμική του Ελληνικού Design.



3. TRAINING ZONE


Η εκπαίδευση σε νέες τεχνικές, υλικά και υπηρεσίες γίνεται ένα από τα βασικά σημεία της εμπειρίας του επισκέπτη του Design Lab, ο οποίος θα μπορεί να συμμετέχει στα κλειστά Training Labs εντελώς δωρεάν, λαμβάνοντας τεχνογνωσία που θα εξελίξει τις επαγγελματικές του δεξιότητες.

 

DESIGN LAB 2017 | USEFUL LINKS

 

 

 

SPONSORS/PARTNERS 2019

Υπό την Αιγίδα

Product Sponsors

Χορηγοί Επικοινωνίας

Supporters

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTERS
×